lunes, 12 de enero de 2009

El Esport Club derrota al Parets

El primer equip del CF Parets va perdre clarament al camp del carrer Girona de Granollers contra un Esport Club que va resoldre el partit als primers quinze minuts de la segona part, marcant els tres gols. Els paretans van començar el partit plantejant un sistema de joc molt valent però que també era molt arriscat. José Miguel Astasio Cuni va plantar la línia de defensa molt avançada per ofegar el joc creatiu de l'Esport Club Granollers. Però per a aquest sistema cal que els jugadors estiguin molt concentrats i coordinats i qualsevol errada pot significar un gol de l'equip contrari.
Els primers minuts de la primera part van ser molt igualats però Marcial va tenir la primera ocasió clara trencant el fora de joc però va fallar a porta buida. Antoñito va tenir també una ocasió molt bona pel Parets però el porter Víctor va aconseguir refusar a còrner. Després el Granollers va tenir una triple ocasió en una mateixa jugada i a punt d'acabar la primera part, Àlex Pérez va fallar a porta buida.

Només començar la segona part semblava que el Parets arribava amb més claredat amb un xut de Puchi desviat i un de Quim Solanich massa creuat. Però la falta concentració defensiva va continuar i Marcial, després de trencar novament la línia de fora de joc va centrar perquè Espada marqués el primer gol del Granollers (50').

Va ser una gerra d'aigua freda pels paretans que van estar quinze minuts naufragant ja que cinc minuts després Marcial tornava a fer una bona jugada per la banda dreta i la seva centrada era rematada a la xarxa pel central Romo (55'). El Parets era un juguet a mans d'un Granollers que marcaria un tercer gol (57) gràcies a Marcial, que va ser el jugador que va trencar al conjunt paretà.

Després el Granollers es va relaxar amb els canvis tot i que Valentín hauria pogut marcat el quart. El Parets també hauria pogut retallar diferències amb tres oportunitats claríssimes de Juan Carlos, Marc Vélez i Fernando Latre.

Derrota dolorosa del Parets que la setmana vinent s'haurà d'enfrontar al Bellavista Milan que ve també de perdre 1-2 contra el Palau-solità i Plegamans en el darrer partit de la primera volta al grup 1 de Preferent. L'equip és 13è classificat amb 17 punts, a un del descens, i no guanya des de fa cinc jornades.

Aliniació del CF Parets. Oriol, Xavi Alba, Pitu, Parra, Sergio (Duque), Pablo (Marc Vélez), Juan Carlos, Butra, Quim (Sorroche), Puchi (Fernando Latre), Antonio (Salva Zapata). Altres resultats a la Preferent grup 1:

Gramenet B 0 Roses 0 ; Rubí 2 Mollet UE 1 ; Bellavista Milán 1 Palau Solità 2 ; Canovelles 4 O.Can Fatjó 0 ; Vilassar Dalt 0 S.Cugat 0 ; Lloret 2 Ripollet 1 ; Palafrugell 0 SF Sasserra 0 ; Vic 3 Sant Hilari 1.

Futbol 2a Ter. gr 9: Llinars 1 UE Lourdes 2 ; Montornès 1 Lliçà de Vall 1.

Futbol 3a Ter. gr 8: Parets B 7 Primer de Maig 3.

font: Com Radio

Etiquetas: , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio