jueves, 26 de marzo de 2009

l Esprot Club Granollers canvia a Lluis Bach

L'entrenador de l'Esport Club Granollers, Lluís Bach, serà substituït en el càrrec pel fins ara segon tècnic del primer equip, Jofre Ciurans. Així es va acordar aquest dimarts al vespre en una reunió entre el fins ara responsable del primer equip i la junta directiva que presideix Pasqual German, segons ha comunicat el mateix club.

El motiu de la substitució, que el club apunta que ha estat de mutu acord, és ´´la situació del primer equip´´. L'Esport Club està actualment situat en novè lloc a la classificació de Territorial Preferent i pràcticament sense aspiracions a l'ascens, lluny de les previsions de principi de temporada. És el segon curs consecutiu que el club queda lluny de les aspiracions.

Lluís Bach s'havia fet càrrec del primer equip fa dues temporades, precisament després que el club perdés la categoria de Primera Catalana, amb l'objectiu de recuperar-la. El club havia confiat en l'experiència del tècnic de Llinars a la Territorial Preferent (categoria de la qual ha estat nomenat en dues ocasions millor entrenador) per remuntar el vol després de dos descensos consecutius.

Etiquetas: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio